Handtekening maken online | Generator

Teken je handtekening hieronder en klik op "Opslaan"!

Kies een andere kleur


Online handtekening maken

Gebruik je gemaakte handtekening voor:

  • Een verslag
  • Documenten voor school of voor het werk
  • Brieven
  • Een bericht
En nog veel meer!

Een handtekening is uniek, alleen van jou. En jij mag hem dan ook zelf verzinnen. Als jij je handtekening ergens onder zet, dan zeg je eigenlijk "Ik heb dit gelezen, en ik stem ermee in!" Ook op het internet kun je je normale of fictionele (voor de bescherming van je echte) handtekening gebruiken. Voor meer informatie over handtekeningen, kijk op de Wiki Handtekening

Vragen

Hoe werkt het?

Het is echt super makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen met onze online handtekening generator is met je linkermuisknop een handtekening tekenen op het witte vlak.

Ik ben niet tevreden. Hoe begin ik overnieuw?

Je kunt het gewoon opnieuw proberen door op de knop "Opnieuw" te klikken. Dit zal ervoor zorgen dat het vlak weer helemaal leeg wordt gemaakt en je opnieuw kunt beginnen met je digitale handtekening.

Mijn handtekening is goed gelukt! Wat nu?

Klik op de knop "Opslaan". Hierdoor wordt de definitieve handtekening gegenereerd door de generator. Nu opent er een nieuw tabblad met daarin een afbeelding met jouw handtekening. Klik nu met je rechtermuisknop op de afbeelding, oftewel de handtekening en klik daarna op "Afbeelding opslaan als". Daarmee kun je je handtekening opslaan op je computer waar je wilt!

Werkt dit ook op mijn mobiel?

Ja, deze tool werkt ook op je mobiel! We hebben hem speciaal geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

De tool werkt niet! Wat moet ik doen?

Dat is lastig te zeggen. Het kan door een heleboel dingen komen. Een tip die we wel kunnen geven: Zorg ervoor dat Javascript niet geblokkeerd wordt. De meeste grote browsers hebben standaard Javascript ingeschakeld, maar je kunt het zelf handmatig uitschakelen. Doe dit niet als je deze tool wilt gebruiken!
Een andere tip: zorg ervoor dat je Chrome of Firefox gebruikt. En dan ook het liefst een nieuwere versie. Internet Explorer bijvoorbeeld werkt vaak niet goed.


handtekening-maken-online-generator