Stopwatch Online – Digitaal & Gratis

Stopwatch
: :

Rondes:

Geef deze generator een cijfer
3.9/5 - (45 stemmen)

Het gebruik

Bijna iedereen heeft wel eens een stopwatch gebruikt. Misschien voor het sporten, misschien voor een proefje voor natuurkunde op school. Hoe dan ook, het kan vaak niet uit om een echte stopwatch te kopen. Je gebruikt hem maar af en toe, je moet eerst helemaal naar de winkel en het kost ook nog eens geld. Gebruik daarom gewoon onze gratis stopwatch, die perfect werkt en ook nog eens een rondes functie heeft! Hij is goed te gebruiken bij:

  • Het sporten
  • Wedstrijden
  • Allerlei onderzoek
  • Meten van tijd

De functies

"Start"

Als je hier op klikt, zal de digitale stop watch starten met tellen.

"Pauze" & "Hervat"

Als hij loopt, kun je hem ook pauzeren. Klik op "Pauze" om dat te doen. Wil je hem weer verder laten gaan, klik dan op "Hervat". Hierdoor gaat hij weer door met de tijd die er nog staat.

"Ronde"

Deze functie werkt alleen als de stopwatch online loopt. Als je op de knop drukt, zal de exacte tijd waar de stopwatch op is, op het moment dat je erop klikt, onderaan onder het kopje "Rondes" komen te staan. Het is een momentopname. Dit is erg handig als je iemands tijd wilt meten (bij bijvoorbeeld het hardlopen) en diegene rent meerdere rondes en je wilt per ronde, maar ook de totale tijd meten.

"Reset"

Deze spreekt wel voor zichzelf. Gebruik je deze knop, dan zal hij direct resetten naar 00:00:00:000 en stopt de stopwatch met lopen. Ook het aantal rondes zal worden gereset.

Vragen

Waarvoor staan de nummers in de online stopwatch?

Ze staan voor "uur:minuut:seconde:milliseconde".

Bijvoorbeeld, 06:16:07:157 staat voor:
- 6 uur
- 16 minuten
- 7 seconden
- 157 milliseconden

Hoeveel rondes kan ik maximaal vastleggen?

Je kunt maximaal 30 rondes vastleggen met de gratis online timer.


stopwatch-online