Wachtwoord Generator

Wachtwoord:
Aantal Karakters
Gebruik getallen
Gebruik symbolen
Gebruik hoofdletters
Gebruik kleine letters
Geef deze generator een cijfer
3.9/5 - (92 stemmen)

Een sterk & veilig wachtwoord genereren met deze wachtwoord generator

Veilige wachtwoorden

Het internet wordt steeds groter, en daarmee ook de risico's die ermee gepaard gaan. Nu de hackers steeds beter en geavanceerder worden is het belangrijk goede wachtwoorden te gebruiken. Ons advies is om geen gebruik te maken van wachtwoorden bestaand uit woorden, namen, geboortejaren, enz. en dan ook nog eens voor meerdere accounts. Het is veel makkelijker voor criminelen om zulke wachtwoorden te kraken. Daarom hebben wij deze willekeurige wachtwoord generator gemaakt. Met deze tool kun je binnen enkele seconden en ultra sterk wachtwoord genereren. De gegenereerde wachtwoorden zijn, afhankelijk van het aantal karakters, vrijwel onmogelijk te kraken, vanwege de willekeurige getallen, letters en symbolen.

Onderdelen

Bij de wachtwoorden die je met deze tool kunt maken, kun jij zelf kiezen wat er wel of niet in mag staan. Je hebt de volgende keuzes:

  • Hoofdletters
  • Kleine letters
  • Getallen
  • Symbolen
Wij raden het aan om ze alle 4 te gebruiken, dit maakt je wachtwoorden veiliger, maar de keuze is uiteraard aan jou.

Specificaties

Deze wachtwoord generator is gemaakt met jQuery/Javascript. Er wordt gebruikt gemaakt van math.Floor(), dat ervoor zorgt dat er een willekeurige uitkomst is.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over veilige wachtwoorden? Bekijk dan de website van de Consumentenbond


wachtwoord generator random genereren