Valuta Calculator – Huidige koersen

Van Naar
Van
Naar

Makkelijk geld omrekenen met deze tool

Vrijwel iedereen heeft er wel eens mee te maken. Misschien ga je naar Turkije op vakantie en wil je euro's naar de Turkse Lira omrekenen, of zit je thuis en wil je iets op een Amerikaanse webshop bestellen en moet je daarom weten hoeveel euro een dollar is, het is allemaal mogelijk! Hiervoor hebben wij een wisselkoers calculator gemaakt, waarmee je makkelijk met verschillende valuta's kunt rekenen.

Waarvoor?

Geld omrekenen en wisselen is voor veel verschillende gelegenheden nodig. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Op vakantie gaan
  • Kopen op het internet
  • Handelen in valuta's

De koersen

Bij valuta's kan er binnen een dag heel veel veranderen, daarom vinden wij het belangrijk dat er een zo betrouwbaar en meest recent mogelijke koers wordt gebruikt. Daarom gebruiken wij de officiële koers van de ECB (Europese Centrale Bank). De ECB is een officiële instantie, die betrouwbaar is en weinig tot geen downtime heeft. Daarbij updaten de ECB de koersen elke dag tijdens werkdagen.

Gebruik

Voer links het bedrag in dat je om wilt rekenen, selecteer daarna de valuta van dat bedrag. Selecteer daarna de valuta rechts waar je het bedrag naar om wil zetten. Denk aan pond, dollars, euro's, lira, en nog een hele lijst aan andere valuta's. Klik vervolgens op de knop met het ">" teken. De pagina zal zich herladen en het omgerekende bedrag zal rechts verschijnen!

3.5/5 - (11 stemmen)